Termes i condicions

Benvingut a la pàgina web de Boira Brand. En accedir i utilitzar aquest lloc web, acceptes els següents termes i condicions.

Propietat intel·lectual: Tots els continguts del lloc web, incloent-hi textos, imatges, gràfics i logotips, són propietat exclusiva de www.boirabrand.cat i estan protegits per les lleis de propietat intel·lectual.

Ús del lloc web: No estàs autoritzat a copiar, distribuir o modificar els continguts del lloc web per a qualsevol finalitat comercial o personal sense el consentiment exprés de Boira Brand.

Comandes: Les comandes realitzades a través del lloc web són vinculants i no es poden cancel·lar un cop s’ha confirmat la compra.

Política de privacitat: La teva privacitat és important per a nosaltres. Boira Brand recopila i utilitza les teves dades personals només amb la finalitat de processar les teves comandes i enviar-te informació sobre les nostres promocions i ofertes.

Modificacions dels termes i condicions: Boira Brand es reserva el dret de modificar els termes i condicions en qualsevol moment sense previ avís. És responsabilitat del client revisar regularment els termes i condicions per a estar al corrent de les actualitzacions.

Si tens alguna pregunta o preocupació sobre els nostres termes i condicions, si us plau, no dubtis a contactar amb nosaltres. Estem aquí per a ajudar-te i assegurar-nos que la teva experiència de compra amb Boira Brand sigui excel·lent.

Cistella de la compra
Desplaça cap amunt