Parc de l’Agulla

El parc de l’Agulla és un espai natural situat a Manresa, a la comarca del Bages, a uns 60 km a nord-oest de Barcelona. Aquesta àrea recreativa es troba al costat del riu Cardener i està envoltada de natura i paisatges de gran bellesa.

El parc de l’Agulla té una extensió de més de 14 hectàrees i és un dels parcs més importants de la ciutat de Manresa. Aquest espai natural està format per una sèrie de jardins i zones verdes, amb arbres i plantes autòctones, així com una àrea de pícnic, una zona d’esbarjo infantil i diverses zones esportives.

Parc de l’Agulla / Foto: Jorge Franganillo

Una de les característiques més destacades del parc de l’Agulla és la seva ubicació, ja que es troba en una zona elevada i amb unes vistes espectaculars de la ciutat i de les muntanyes dels voltants. A més, el parc està envoltat de senders i camins que es poden recórrer a peu o en bicicleta, i que permeten gaudir d’un passeig tranquil i relaxant en plena natura.

El parc de l’Agulla també té una gran importància històrica i cultural. A l’interior del parc es pot visitar el conjunt monumental de la Seu de Manresa, que es troba al costat del parc i que és un dels llocs més importants de la ciutat. Aquesta catedral és considerada un dels monuments més importants del gòtic català i és una visita obligada per als amants de l’art i la història.

En definitiva, el parc de l’Agulla és una destinació ideal per a tots aquells que vulguin passar un dia en contacte amb la natura i amb la història de Manresa. El parc és un espai únic que combina zones verdes i zones esportives, amb vistes espectaculars i amb un conjunt monumental de gran importància cultural. Sense dubte, una visita imprescindible per a tots els amants de la natura i la cultura.

Cistella de la compra
Desplaça cap amunt